Fitness for the face

Bindweefselmassage

Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met deze bindweefselmasage voor het gezicht. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

HOE WERKT DE BINDWEEFSELMASSAGE VOOR HET GEZICHT?

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. De opperhuid wordt gepasseerd – vandaar de naam Passage Massage – en er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid. Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat er voor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt. De fibroblasten produceren collageen, wat zorgt voor de stevigheid van de huid. Ook de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt. Kortom: dit is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht, die ervoor zorgt dat je huid weer strakker en gladder wordt.

RESULTAAT:

PRIJSOVERZICHT

  • Bindweefselmassage gelaat 40 min. €60
  • Bindweefselmassage van gelaat, hals en decolleté 55 min. €80
  • Bootcamp kuur gelaat 6x (wekelijks) €330
  • Bootcamp van gelaat, hals en decolleté 6x (wekelijks) €400
  • Bindweefselmassage upgrade gelaat €45

    Upgrade in combinatie met een gezichtsbehandeling:

  • Bindweefselmassage upgrade gelaat, hals en decolleté €60

    Upgrade in combinatie met een gezichtsbehandeling:

Veelgestelde vragen

Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en – nog veel belangrijker – te behouden, raden wij meerdere behandelingen aan. De huid zal dan steeds beter gaan ogen. We bieden deze massage aan in kuurverband, waarbij er wekelijks een bindweefselmassage voor het gezicht wordt ingepland. Afhankelijk van jouw huidconditie gaat het om gemiddeld zes behandelingen.

Let op: na de bindweefselmassage voor het gezicht ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Die verdwijnt in de loop van de dag. De dagen na de behandeling kan de huid wat beurs aanvoelen. Dit verdwijnt vaak binnen een paar dagen.

De behandeling is pittig en het gevoel verschilt per persoon. Sommige ervaren het als zeer gevoelig , terwijl andere erbij in slaap vallen.