“It seems that floating is meditation without legpain”

Floaten

Floaten is een bijzondere en effectieve manier van ontspannen. Je drijft, zoals in de dode zee, gewichtloos op een laag zeer zout en verwarmd water met een hoge concentratie Magnesium. Je float in een echte kamer waarin je in controle bent over je omgeving. Wanneer je muziek en licht in de floatroom uitschakelt, worden je zintuigen ontlast.

Complete rust zonder afleiding

Door de rust, juiste warmte en het ontbreken van zwaartekracht voelt het alsof je zweeft. Wij beschikken over één floatroom
(een echte kamer dus geen cabine met deksel).

Dankzij de afwezigheid van externe prikkels in de floatroom krijgen lichaam en geest de ruimte om te herstellen. Uit onderzoek blijkt dat floaten veel positieve effecten heeft.

HET LEUKE VAN FLOATEN

Wat floaten extra leuk en speciaal maakt is dat je het heel goed kunt combineren met één van onze massagebehandelingen. Ook is floaten erg leuk om cadeau te geven.

Floaten heel geschikt bij zwangerschap
Ben je zwanger? Floaten is voor zwangere dames een perfecte uitkomst. Door het floaten neemt je lichaam de heilzame werking van magnesium direct op via je huid: je lichaam én baby ontspannen, ont-stressen én krijgt nieuwe energie. Bovendien is floaten een hele fijne beleving, omdat je even niet het extra gewicht van de kleine draagt.

EFFECTEN VAN FLOATEN

Je kunt onze hypermoderne salon vinden aan de Torenlaan 2a nabij de kerk in Borger. Wij bieden een plek van rust en ontspanning.

"één floatsessie staat gelijk aan 5 uur slapen"

Kom je voor het eerst bij ons floaten?

Kies dan bij het online boeken altijd voor de uitleg van het floaten. Je wordt dan begeleid door één van onze medewerksters die uitlegt hoe je optimaal kunt genieten van je floatsessie. Je kunt de floatsessie ook combineren met één van onze ontspannen massages.

Een floatsessie duurt 55 minuten. Na je floatsessie kun je je lekker bij ons douchen (handdoek, shampoo en douche cream is aanwezig) waarna je met 75 minuten weer fris en ontspannen naar buiten kunt gaan.

€47

per persoon

Strippenkaart

3x €136
5x €225
10x €450

Mentale positieve effecten van 2x per maand floaten:

Fysiologische positieve effecten van 2x per maand floaten:

Voorbereiding

Je hoeft niets mee te nemen. (eventueel eigen oordoppen) Badkleding is niet nodig. Handdoeken en verzorgingsartikelen zijn aanwezig.
Zorg ervoor dat je 5 minuten voor aanvang van je sessie aanwezig bent.
Het is verstandig om voor aanvang van je sessie nog iets te eten. Let er wel op dat je niet te veel of te zwaar gegeten hebt.
We raden aan om geen koffie, alcohol of andere drugs voor aanvang van je sessie te nuttigen. Floaten is het prettigst en meest effectief wanneer je nuchter bent. Wanneer je zwaar onder invloed van alcohol of andere drugs bent, kunnen wij je toegang tot de floatsessie ontzeggen.
Voorafgaand aan de floatsessie niet scheren of ontharen, in verband met het zoutgehalte in het water.
Heeft u een medische indicatie die mogelijk van invloed is op uw sessie bij Puur Beauty Skin? Raadpleeg dan altijd eerst uw huisarts of behandelend specialist.
Neem, indien je lenzen draagt, een lezendoosje en -vloeistof mee.

Neem je eigen oordoppen mee als je deze hebt. Schuim oordoppen zijn gratis beschikbaar. Het gebruik van oordoppen zorgt ervoor dat er geen zout water in je oren achter blijft. Mocht er onverhoopt toch na het floaten zoutwater in je oren achter blijven dan raden om met een douchekop je oren uit te spoelen. Je kunt floaten wanneer je ongesteld bent. Neem dan dezelfde voorzorgsmaatregelen als wanneer je gaat zwemmen in een zwembad. Wanneer je last hebt van grote huidbeschadigingen en deze zijn nog niet genezen, dan is het niet toegestaan om te floaten. Hebt je je haar geverfd, houd er dan rekening mee dat je haar niet meer mag afgeven wanneer je gaat floaten. Ter indicatie: geeft je haar af, wanneer je het droogt met een handdoek, dan mag je niet floaten.
Heb je verder nog vragen of is iets nog niet helemaal duidelijk?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag zodat jij zorgeloos en ontspannen kunt floaten.

WhatsApp, mail of bel ons: 06 336 104 18 / info@puurbeautyskin.nl