NIEUW

Spring glow-actie

 

Heerlijke voorjaarsbehandeling gericht om het vochtgehalte van je huid op peil te brengen.

Geniet tijdens het voedzame masker van een heerlijke hoofdhuidmassage.

Inclusief: huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel – reiniging – dieptereiniging – onzuiverheden verwijderen – voedzaam masker – hoofdhuidmassage – huidverzorging voor thuis. 

LEUKE TIP: Combineer de behandeling met een floatsessie

*Inclusief hoofdhuidmassage

Aromasoul Elements Massage

Een uniek massageritueel dat je meeneemt op een reis door vier verschillende werelden, je kiest: het exotische Oosten, de warmte van de Middellandse Zee, de levendige wereld van India en de eeuwenoude cultuur van woestijnstammen, voor een complete zintuiglijke ervaring. De reis begint met de mix van essential oil blend naar keuze.

Een weldadige ervaring waarna je volledig herboren bent & klaar voor een nieuwe start!

Cupping Massage

Een cupping-massage is een massage waar gebruik gemaakt wordt van siliconen cups. Deze cups worden op de huid gezet en vacuüm getrokken.

Door het vacuüm komt de huid en het onderhuids bindweefsel omhoog in de cup. Dit zorgt ervoor dat in het behandelde gebied de doorbloeding sterk toeneemt. Ook kan je door middel van deze cupping-cups verklevingen in het bindweefsel losmaken.

Bij de massage worden de cups niet stil gezet, maar zacht bewogen. Doordat het weefsel vacuüm getrokken wordt, wordt het dieperliggend weefsel gestimuleerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd en stagnaties in het bindweefsel wordt opgeheven. Dieper gelegen gifstoffen worden naar de oppervlakte ‘gezogen’ en zorgt voor verlichting. De massage is uitermate geschikt bij spierspanningen, bij rug-, nek- en schouderklachten en cellulitis.

Gediplomeerd in ontharingstechnieken

GGD gekeurd

Aangesloten bij Anbos