OVER ONS

Ons team

Maak kennis met ons team welke nog aan het groeien is! We helpen je met veel
passie, plezier en liefde voor ons vak. In een ontspannen omgeving nemen wij ruim de tijd voor jou. Wij kijken zorgvuldig naar jouw huid en stellen iedere behandeling op maat samen. Samen werken we naar een prachtig eindresultaat, waardoor je zelfvertrouwen groeit.

Bij Puur Beauty Skin vinden we het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, technieken, productkennis en behandelmethodes. Daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardig apparatuur en minimaal niveau 4 gediplomeerde collega’s en volgt iedereen regelmatig opleidingen en cursussen. Zo garanderen wij altijd de beste aanpak en behandeling voor jouw huid!

Marlinda Bladt

Eigenaresse, PMU specialist, Laser Ontharen specialist, Rosacea specialist, Medisch huidspecialist.

Mijn naam is Marlinda en ik ben de eigenaresse van Puur Beauty Skin. Gedreven, perfectionistisch, allround en altijd op zoek naar nieuwe ideeën en toevoegingen. We gaan altijd een stapje verder. Mijn lat ligt hoog en kwaliteit, resultaat en service staan bij mij op nummer 1. Ik vind het belangrijk dat iedereen binnen mijn bedrijf haar passie kan uitvoeren in een ontspannen en open sfeer. We zijn een groeiend maar ook een hecht team en daar ben ik trots op. Ik investeer graag in de ontwikkeling van mijn collega’s. Samen staan we voor het prachtige concept van Puur Beauty Skin!

Liefs, Marlinda

Miranda Weidijk

Huidspecialist, Biologische Facials, Bindweefsel & Cuppingmassage, vele soorten Wellness massages.

Aangenaam! Ik ben Miranda en heb inmiddels al 12 jaren ervaring opgedaan in dit prachtige vak. In 2011 en 2013 heb ik voor Marlinda gewerkt tijdens haar
zwangerschapsverlof. Daarna heb ik een aantal jaren bij Beauty & Wellness de Hunzebergen gewerkt als schoonheidsspecialiste en assistent/plaatsvervangend beautymanager. Bij dit bedrijf ben ik in aanraking gekomen met het prachtige Italiaanse merk [ comfort zone ]. Heerlijke producten, subtiele geuren en geweldige massage behandelingen met zichtbare resultaten!

Uiteindelijk was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik gaan werken bij
Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve als schoonheidsspecialiste/hoofd beauty. Hier had ik de verantwoordelijkheid over de beautyafdeling, het begeleiden van stagiaires en het geven van trainingen.

De afgelopen 12 jaar heb ik diverse trainingen gevolgd voor zowel gezicht als
lichaam waaronder: Bindweefselmassage, Fruitzuurbehandelingen, Biologische facials, Tranquillity pro sleep massage, Indiase hoofdhuidmassage,
Ontspanningsmassage, Hotstone massage, Lomi Lomi massage, Shiatsu massage, Deep Tissue massage en Cupping massage en eigenlijk nog veel meer.

Mijn passie voor de huid, lichaam, mentale en fysieke gezondheid is groot. Ik help jou daarom graag met het verbeteren en/of onderhouden van jouw huid of lichaam.

Lieve groet Miranda

Daphne Langelaar

Huidspecialist, Facials, o.a. met Fruitzuren, Voetverzorging, Cuppingmassage, Hotstone & ontspanningsmassage.

Hoi.. ik ben Daphne, 37 jaar en moeder van 3 lieve kindjes.
In 2021 zijn we met ons gezin op avontuur gegaan en, vanuit het mooie Warmenhuizen, naar het rustige en mooie Drenthe verhuisd. We hebben de fijne omgeving van Borger ontdekt.

Momenteel ben ik zo’n 17 jaar werkzaam in dit prachtige vak! Wat ik in deze jaren heb mogen ervaren is dat ik de combinatie van huidverbetering en ontspanning enorm fijn vind om te geven. Vooral de laatste jaren, waarbij ik heb mogen genieten van een eigen praktijk, kreeg ik steeds meer mooie reacties van klanten die zich, zowel in het lichaam als in hun geest, fijn voelden na een behandeling.

Mijn passie is dan ook, naast op een zoveel mogelijke natuurlijke manier te werken, óók de geest mee te nemen op reis tijdens jouw bezoek. Aan de voeten wordt ook gedacht. Heb je behoefte aan voetverzorging? Dan zal dat los als in combinatie ook tot de mogelijkheden behoren

Ik hoop je binnenkort te mogen ontvangen!

Daphne