The convenience of laser hair removal

Laser ontharen

Bij Puur Beauty Hoeve zijn wij specialist op het gebied van definitief laser ontharen. Gediplomeerd in Ontharingstechnieken en daarom bevoegd om met laser te kunnen en mogen werken. Wij werken met de Asclepion MeDioStar Monolith diode laser, de meest effectieve ontharingslaser die momenteel op de markt beschikbaar is. Naast het feit dat het zeer effectief ongewenste haargroei vernietigt, is de behandeling erg goed te verdragen dankzij het, zich van andere lasersystemen, onderscheidende koelsysteem welke constant op 4 graden blijft en afhankelijk van het huidgebied.

De MeDioStar laser is voorzien van de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van definitief ontharen. De laser zorgt dat de eiwitten in een haarzakje afsterven door middel van laserflitsen, ook wel pulsen genoemd. Door deze pulsen wordt het haarzakje vernietigd met als gevolg dat het haartje definitief is verwijderd. Immers geen haarzakje, geen haar!

Voor elk huidtype

Meest krachtige laser

Geen hersteltijd

Voor vrijwel alle haarkleuren

Ook laseren in de zomer

Effectiever dan IPL

Asclepion MeDioStar high-power diodelaser

Met de Asclepion MeDioStar high-power diodelaser bieden wij je het beste, krachtigste en nieuwste ontharingslaser van dit moment. Hij biedt de allernieuwste technologiën voor kwalitatieve en efficiënte behandelingen. Door het gebruik van een gecombineerde wavelength is het mogelijk ieder huidtype te behandelen. Met zijn 5000Watt en 360 graden koeling is het de krachtigste en koelste diodelaser op de huidige markt.

De MeDioStar laser geeft een definitieve haarreductie. Wij kunnen donkerblond, lichtbruin, donkerbruin en zwart haar behandelen. Witte haren worden d.m.v. een electrisch ontharingsapparaat apart verwijderd. Voor behandeling in het gezicht kom je veelal in aanmerking voor een vergoeding bij je zorgverzekeraar. Het aantal behandelingen liggen meestal rond 7-10 behandelingen voor het lichaam met tussenposen van 6 weken. Voor het gelaat zijn vaak meer behandelingen nodig. Dankzij de nieuwe technologien kun je nu ook in de zomer door behandeld worden en kunnen mensen met een donkere huid ook behandeld worden. Wel dien je je aan bepaalde richtlijnen te houden.

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vergoeding

Ben je geïnteresseerd dan kun je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult.
Je boekt deze heel gemakkelijk via onderstaande knop op deze pagina: Maak afspraak.
Eerste consult: Wij verzoeken je vriendelijk om een week voor het consult de haartjes niet meer te verwijderen, zodat wij een goed beeld krijgen van het te behandelen gebied.

Puur Beauty Hoeve is in het bezit van de diploma “Ontharingstechnieken” en staat geregistreerd bij het Anbos en heeft een AGB-Code welke bekend is bij vrijwel alle zorgverzekeraars. Wil je weten hoeveel jouw zorgverzekeraar of andere zorgverzekeraars in 2023 vergoeden voor ontharen? Hieronder kun je zien waar je recht op hebt en wat andere zorgverzekeraars vergoeden.

Doe je voordeel: 5+1 gratis

Wij bieden losse behandelingen maar ook pakketten aan.
Een pakket bestaat uit zes behandelingen van het lichaam voor de prijs van vijf.

Pakket: Elke zesde behandeling voor het lichaam is gratis.
Voorwaarde is dat je het pakket in een keer afrekent. Bij voorkeur met PIN.
Er worden (zover dat mogelijk is) direct zes behandelingen voor je ingepland zodat je verzekert bent van een plekje.

Maak online een afspraak via ons boekingsysteem rechtsonderin op onze website of neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend consult, dan kijken we naar de mogelijkheden.