TIME TO RELAX

Lichaamsmassage

Tranquillity Pro-Sleep Massage

Ayurvedische en Maleisische massagetechnieken – Een massage die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning en een betere nachtrust en diepere slaap. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, de Tranquillity™ Sound, verschillende massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand. De behandeling zorgt voor mentale rust en een gevoel van ontspanning, wat resulteert in een betere nachtrust en diepere slaap. De huid voelt gehydrateerd en zijdezacht aan.  Geschikt voor iedere huidconditie. Uitermate geschikt voor mensen met stress of slaapproblemen. Deze massage bieden wij aan in twee varianten.

*Inclusief hoofdhuidmassage

Lomi Lomi Massage

Vind je het lastig om stress los te laten, of voel je je regelmatig moe en futloos? De Lomi lomi massage geeft jou de oppepper die je nodig hebt. Deze Hawaïaanse massagetechniek wordt wereldwijd gebruikt om lichaam en geest in balans te brengen.

De Lomi lomi massage is niet te vergelijken met andere massages. Dat heeft deels te maken met de techniek: er is een traditionele manier van strijken, zodat elke opgeslagen herinnering en emotie in je lichaam loskomt. Dat kan allemaal onderdeel zijn van jouw Lomi Lomi-ervaring.

Aromasoul relax Massage

Een uniek massageritueel dat je meeneemt op een reis door vier verschillende werelden, je kiest: het exotische Oosten, de warmte van de Middellandse Zee, de levendige wereld van India en de eeuwenoude cultuur van woestijnstammen, voor een complete zintuiglijke ervaring. De reis begint met de mix van essential oil blend naar keuze.

Een weldadige ervaring waarna je volledig herboren bent & klaar voor een nieuwe start!

Indiase Hoofdhuidmassage

Heb je last van veel drukte in je hoofd? Vermoeide ogen, gespannen schouders en nek en veel hoofdpijn? Deze Indiaanse massagevorm is zowel zacht als stevig en je gelaat wordt ook meegenomen. Zo vloeien tijdens deze behandeling al je spanning en zorgen weg en worden blokkades opgeheven.

Het bevorderd je nachtrust. Pijn en stijfheid worden verlicht.

Cupping Massage

Een cupping-massage is een massage waar gebruik gemaakt wordt van siliconen cups. Deze cups worden op de huid gezet en vacuüm getrokken.

Door het vacuüm komt de huid en het onderhuids bindweefsel omhoog in de cup. Dit zorgt ervoor dat in het behandelde gebied de doorbloeding sterk toeneemt. Ook kan je door middel van deze cupping-cups verklevingen in het bindweefsel losmaken.

Bij de massage worden de cups niet stil gezet, maar zacht bewogen. Doordat het weefsel vacuüm getrokken wordt, wordt het dieperliggend weefsel gestimuleerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd en stagnaties in het bindweefsel wordt opgeheven. Dieper gelegen gifstoffen worden naar de oppervlakte ‘gezogen’ en zorgt voor verlichting. De massage is uitermate geschikt bij spierspanningen, bij rug-, nek- en schouderklachten en cellulitis.

Hot Stone Massage

Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme nauurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

Tijdens de massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam en met behulp van de massage met warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een hot stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Een hot stone massage is ideaal wanneer je vermoeid bent. De massages variëren van 50 tot 65 minuten en zijn enorm rustgevend en ontspannend. Na een hot stone massage voel je je weer opgeladen en zit je lichaam vol nieuwe energie. Daarnaast helpt deze massage bij het verlichten van verschillende pijnen en kwaaltjes.